Velkommen til Svømmeklubben Nejst
Velkommen til Svømmeklubben Nejst

Udtagelsesstævne DGI Hobro 2020


Svømmeklubben Nejst deltog i weekenden 11. & 12. januar 2020 i DGI Landsdelsmesterskab/udtagelsesstævne i Hobro med hele 16 oplagte svømmere fra talent-& konkurrencehold. 
Dagen startede tidligt lørdag morgen, da vi skulle mødes i Hobro Svømmehal kl 08.00 til opvarmning og klargøring til stævnestart kl. 09.30. Herefter gik det løs med en hård og lang stævnedag, hvor svømmerne skulle vise, om de mange mange træningstimer i bassinet havde båret frugt. Vi sluttede lørdagen ca. 16.00, og alle svømmere/trænere trængte til en lang og god nats søvn, så alle var klar igen til en god stævnedag søndag morgen kl 08.00.
Svømmerne havde henover weekenden hele 97 starter samt diverse holdkapper, og trænerteamet kunne konstatere, at ALLE svømmere virkelig slog den ene personlige rekord efter den anden – flere svømmere kappede endog 10-20-30 og sågar optil 40 sek. af tidligere tider !!! – det er virkelig super flot…

Se billeder her!

Følgende svømmere deltog:

Oliver Størup, Sofie Egholm, Mattie Christiansen, Magne Christiansen, Emilie Toft Iversen,
Sofie Borup, Beate Christensen, William Nicolajsen, Frederik Larsen, Freja Elise Pedersen, Malthe Kobber Nielsen, Tilde Skøjdt Petersen, Freya Kobber Nielsen, Frida Christensen, Julie Welle, Sara Hyldahl-Rishøj.
 
Det blev til 18 flotte medaljer

IMPONERENDE FLOT SVØMMET – TILLYKKE – STOR RESPEKT FRA BEGGE OS STOLTE TRÆNERE !!!
 
Vi vil gerne benytte lejligheden til, at takke de mange forældre og familiemedlemmer for den uundværlige opbakning til vores svømmere under hele stævnet, og tak for hjælpen til lidt extra transport af svømmere både til, fra og i Hobro.
------
Som hovedregel plejer alle top 7 placeringer i Hobro, at kvalificere sig direkte til LM i Ikast, men DGI havde som noget nyt i år indført, at svømmerne herudover skulle svømme under en given kravstid SAMT være i top 7 for at ”gå videre”. Det har de gjort med tanke på at ”gøre stævneafsnittene kortere samt kvalifisere svævnet”. Det gav store udfordringer for en lille klub som vores med ”kun” 2-3 ugentlige træningspas. Derfor kan vi ”kun” stille med et lille hold til LM i Ikast 2020:  
Men fortvivl ikke, vi stillede trods alt med en håndfuld førstegangs stævne svømmere i år, så vi tager gerne udfordringer op, så lur os om vi ikke kan stille med et større hold til i 2021…

Følgende svømmere blev udtaget til deltagelse i Landsmesterskaberne d. 7. og 8. marts 2020 i Ikast.
 
Mattie Christiansen, Malthe Kobber Nielsen, William Nicolajsen, Freya Kobber Nielsen.
 
Vi glæder os alle rigtig meget til LM i Ikast til Marts, som er en stor oplevelse for både ”gamle” såvel som ”nye” deltagere.

 
Tilmeld dig her
Hvis der er spørgsmål, kan formand
Dorte Andreasen kontaktes på 
mail eller telefon: 
mail@svommeklubbennejst.dk / 40 92 47 15
Tilmeld dig her
Kalender
Besøg vores gruppe
Svømmeklubben Nejst | Halvejen 4 | 9850 Hirtshals | Tlf.: 40924715