Velkommen til Svømmeklubben Nejst
Velkommen til Svømmeklubben Nejst

Landsmesterskab Ikast 2017


9 svømmere fra Nejst deltog i DGI Landsmesterskaber d. 11.-12. marts i Ikast med ca. 800 svømmere fra hele landet.
Et stævne der foregår over en hel weekenden og som gir et godt kammeratskab.
Svømmerne sov på en skole og det er rigtig hyggeligt, at være sammen, snakke, spille eller hvad man nu har lyst til. Under stævnet gik svømmere og træner/leder over på en skole, der lå ved siden af svømmehallen, for at spise.

Klik her for billeder fra stævnet

Til stævnet i svømmehallen var der en fantastisk god stemning. Stævnet starter med indmarch af dommere og officiel med fanebærer der førte an til højt musik, klapsalver og jubel fra svømmere, træner/leder og tilskuer. Der bliver holdt velkomsttale og stævnet blev åbnet. Et rigtig mesterskabsstævne. Fed oplevelse.
Under hele stævnet var svømmerne rigtig gode til at heppe på hinanden, og det er dejligt for en svømmer, når der står holdkammerater eller trænere og venter for at fortælle, om det er gået godt og rose en, eller hvis det er gået knap så godt, kan de trøste en.

Nejst svømmerne svømmede holdcap med svømmere fra andre klubber i Nordjylland. Det var nyt for nogle af svømmerne, som også var meget spændte på at prøve det. Det er en rigtig god måde at lære nogle at kende fra de andre klubber, dermed er det også sjovere at tage til stævne næste gang og se om dem man har lært at kende er med til stævnet.

Der kom også forældre til svømmerne for at følge stævnet og heppe, når der var svømmere fra Nejst der skulle svømme. Det er altid skønt med en god opbakning fra svømmernes familier.
Nejst svømmerne satte den ene personlige rekord efter den anden og der blev vundet 8 sølvmedaljer og 3 bronzemedaljer. Super godt gået.

De flotte resultater skyldtes ikke mindst, den iver svømmerne har lagt i træningen, siden de blev udtaget ved Udtagelsesstævnet d. 07.-08. januar i Aabybro. Så er det jo dejligt det gir bonus.


Deltagerne fra Nejst til LM 2017 var:

Frederik Gislund, Alexander Gislund, Malthe Kobber Nielsen og Jeppe Egholm.
Matilde Thirup, Clara Berendt Nørgaard, Naya Ellesøe Dalsgaard, Cecilie Præstegaard Michaelsen og Nikoline Præstegaard Michaelsen.

TILLYKKE MED DET FLOTTE RESULTAT.
Tilmeld dig her
Hvis der er spørgsmål, kan formand
Dorte Andreasen kontaktes på 
mail eller telefon: 
mail@svommeklubbennejst.dk / 40 92 47 15
Tilmeld dig her
Kalender
Besøg vores gruppe
Svømmeklubben Nejst | Halvejen 4 | 9850 Hirtshals | Tlf.: 40924715