Velkommen til Svømmeklubben Nejst
Velkommen til Svømmeklubben Nejst

Landsmesteskab Ikast 2019


Nejst stillede i år med 8 svømmere ved deltagelse i DGI Landsmesterskaber d. 02.-03. marts i Ikast med i alt ca. 900 svømmere fra hele Danmark. Desværre måtte vi undvære William N pga. sygdom –  han er super klar igen næste år !
Et super godt stævne der foregår over en hel weekend, og som giver et fantastisk godt kammeratskab både egne svømmere imellem, men ikke mindst også blandt svømmere fra andre klubber.
Svømmere og trænere blev indlogeret både fredag & lørdag aften på en skole nær svømmestadion.

Klik her for flere billeder fra stævnet

Ved ankomsten fredag aften skulle trænere fra alle Nordjyske klubber sammensætte weekendens mange holdkapper. Imens hyggede alle svømmere sig med medbragt mad, snak, spil, leg eller hvad man nu havde lyst til! 

Der skulle være ro omkring kl. 21.30, da vi skulle op 05.30 lørdag morgen, have spist morgenmad, opvarmet og være klar i svømmehallen til stævnestart allerede kl. 08.00 – men svømmerne var klar og glædede sig meget til at komme i aktion i bassinet.
Stævnet foregik i en tætpakket svømmehal med en fantastisk god stemning, startende med indmarch af dommere og officiels med fanebærer ført an til højt musik, klapsalver og jubel fra svømmere, træner/leder og tilskuer. Efter en kort velkomsttale blev stævnet erklæret åbnet. 

Et rigtig mesterskabsstævne. Kæmpe oplevelse for både ”gamle” og ikke mindst ”nye” deltagere!


Under hele stævnet var svømmerne rigtig gode til at heppe på hinanden, og det er dejligt for en svømmer, når der står holdkammerater eller trænere klar med ros eller trøst efter endt løb! 

Nejst svømmerne svømmede holdkap med svømmere fra andre klubber i Nordjylland. Det var nyt for nogle af svømmerne, som også var meget spændte på at prøve det. Det er en rigtig god måde, at skabe nye venskaber på kryds og tværs af klubberne, og sjovt at se om man kan genkende nogle fra andre stævner – det giver en helt unik og ubeskrivelig oplevelse for svømmerne.

Der kom også forældre til svømmerne for at følge stævnet og heppe, når der var svømmere fra Nejst i  vandet. Fantastisk skøn opbakning fra svømmernes familier – Tusind tak for jeres opbakning!

Nejst svømmerne havde alle 4 individuelle løb henover weekenden samt for nogle 1-2 holdkapper for Nordjylland. Der blev kæmpet hård og sat en del personlige rekorder og med 8 deltagere vandt vi hele 3 guldmedaljer, 5 sølvmedalje og 2 bronzemedalje. Super godt gået – I er de bedste!

De flotte resultater skyldtes ikke mindst, den iver svømmerne har lagt i den daglige træningen i årets løb bla. siden de blev udtaget ved Udtagelsesstævnet d. 05.-06. januar i Hobro. Så er det jo dejligt det gir bonus med den hårde træning!


Deltagerne fra Nejst til LM 2019 var:

Malthe Kobber Nielsen, Freya Kobber Nielsen, Sofie Egholm, Emilie Toft-Iversen, Sandie Rysholt Pedersen, Mattie Christiansen.

TILLYKKE MED DE FLOTTE RESULTATER. 
Trænerteam Line & Peter
Tilmeld dig her
Hvis der er spørgsmål, kan formand
Dorte Andreasen kontaktes på 
mail eller telefon: 
mail@svommeklubbennejst.dk / 40 92 47 15
Tilmeld dig her
Kalender
Besøg vores gruppe
Svømmeklubben Nejst | Halvejen 4 | 9850 Hirtshals | Tlf.: 40924715