Velkommen til Svømmeklubben Nejst
Velkommen til Svømmeklubben Nejst

Ministævne 2015


Ministævne 21. marts 2015

Lørdag d. 21. marts 2015 holdt Svømmeklubben Nejst sit årlige stævne for minisvømmerne, hvor forældre, kommende forældre og andre interesserede kom for at se hold-udbuddet og deres kunnen. Samtidig var dette første gang, at vi afholdt Ministævnet samme dag som Klubmesterskabet, der blev afholdt lidt senere samme dag. Der var fantastisk fremmøde ved begge stævner, og vi er glade for at så mange tilskuere tog turen til stævne denne lørdag.
Det var 9. gang der blev afholdt ministævne i klubben. Stævnet er et levende bevis på den positive udvikling klubben har oplevet. - Vi har den store fordel, at vi holder til i nogle forholdsvis små rammer, hvilket vi oplever skaber stor tryghed hos børnene, udtaler formand Dorte Andreasen. – Vandtemperaturen ligger på de optimale 32 grader, når de yngste er i vandet samtidig med der både findes varmelamper og gode pusleforhold i omklædningen. Med mini-stævnet ønsker klubben at vise, hvad de træner i på de forskellige hold helt fra babyerne på 5-6 uger til de største af børnene under stævnet på 4-8 år, som samtidig får en forsmag på, hvad det vil sige at deltage i en rigtig svømmekonkurrence. - Vi har generelt en rød tråd i vores undervisning, som handler meget om badesikkerhed i og omkring vand og bassiner, fortæller Dorte. - Vi ser det at forebygge drukneulykker og skader som en af vores vigtigste opgaver, sideløbende med svømmeundervisningen selvfølgelig. Hos os er en af de første opgaver at lære børnene, at de aldrig må springe i vandet uden tilladelse fra forældrene.

Klik her eller på billedet for at se alle billederne fra endnu et herligt stævne!

Vi har modtaget mange flotte sponsorgaver som blev brugt til præmier til vores lotteri ved stævnet, der indsamlede hele 8.500 kr. - tusinde tak til alle sponsorerne for de flotte gaver!
Til lotteriet har vi modtaget gaver fra: Danske bank – Hjørring, Ny form, Hirtshals Indkøb, Klippeatelieret, Spar Nord, Hyttefadet, Nordsøen Oceanarium, Fjordline, Jyske Bank, Konditorbageren Jyllandsgade, Kop og Kande, Hotel Hirtshals, Sportsmaster Hirtshals, Redningsstationen, Hirtshals Bowlingcenter, Restaurant Fyrklit, Kølemadsen, Brdr. Schlie Fiskeeksport, Made by Hejlesen, Restaurant Lilleheden, Eurogate, Jakob Gislund, Fiskehuset, Kiwi minipris, Vendsyssel Teater, Ørnereservatet, Hjerl Hede, Den Gamle By, Hurlumhej Huset, Skallerup Klit.

Se nedenfor for oversigt over deltagerne:
Baby/Gubbi: 3

Alberte Emmersen

Mille Øgaard Wynne

Noah Toft Lyhne

Slørhaler: 6

Laura Pedersen

Ida-Marie Sørensen

Katrine Bech

Lærke Lentz Jacobsen

Nadia Christensen

Magne Christiansen

Søløver: 9

Laura Engbjerg Jensen

Mathilde Høholt

Malou Dam Münster

Laurits Højrup Stoklund

Janus Holm Nørgaard

Alexander Magnussen

Nikolaj Møller Nittegaard

Johannes Baggesen

Sebastian Emmersen

Frøer: 15

Enya Povlsen

Mascha Dalsgaard

Sofie Egholm

Silje Vogdrup Nilsson

Leona Vogdrup Nilsson

Julie Kjærsgaard Nørmark

Mille Marie Gaardboe

Tilde Skjødt Petersen

Freja Elisa Petersen

Andreas Tranholm Løth

Mathias Tranholm Løth

Albert Sørensen

Sebastian Gaardboe West

Jonas Bønkel Pedersen

Felix Riisager

Pingviner: 8

Astrid Rimer Christensen

Viktor Møller-Kjær Vestergaard

Celina Christensen

Tobias Gammelgaard Larsen

Mattie Storgaard Christiansen

Anton Høgh Steen

Martin Bech

Sean Emil Michelsen

Ialt                        41
Tilmeld dig her
Hvis der er spørgsmål, kan formand
Dorte Andreasen kontaktes på 
mail eller telefon: 
mail@svommeklubbennejst.dk / 40 92 47 15
Tilmeld dig her
Kalender
Besøg vores gruppe
Svømmeklubben Nejst | Halvejen 4 | 9850 Hirtshals | Tlf.: 40924715