Velkommen til Svømmeklubben Nejst
Velkommen til Svømmeklubben Nejst

Baby og småbørn


Kontingent kr. 700,- ialt
 

Om babysvømning (0-1 år)                                                                          


Babysvømning er en utrolig sund aktivitet, og stort set alle babyer kan deltage, fra de er næsten nyfødte. Det anbefales dog generelt, at børnene er fyldt 4 uger og/eller vejer over 4 kilo.

Bademesteren sætter temperaturen i bassinet op til ca. 30 grader, når de mindste skal i vandet.

I vandet oplever man at få en super god kontakt med sit barn, samtidig med at både du og dit barn er aktive. Babysvømning handler nemlig om ikke at stå stille, nej, der skal arbejdes, pludres, pustes i vandet og måske tager man endog mod til sig og dykker sit barn under vand - noget der faktisk er ret vigtigt, hvis barnet skal beholde sin naturlige lukke-mekanisme i næsen.


Om Gubbier (2 år) og Slørhaler (3-4 år)                        

Gennem leg bliver børnene tilvænnet til vandet. Vi  springer i fra kanten, får hovedet under vand, når vi øver på at dykke. Fællesnævneren er sikkerhed, og de små får allerede nu lært nogle teknikker, så de kan færdes sikkert i og omkring vand. Vi leger, kører "vand"bil, går på vandet og meget mere. Men fællesnævneren for det hele er, at det skal være sjovt.

Alt dette foregår selvfølgelig på alle hold under kyndig vejledning fra trænerne, som er med i vandet sammen med jer.


Inden du går i vandet

For at undgå at dit barn kommer til at fryse for meget, er det en rigtig god ide at tørre jer grundigt efter badet, inden I tager badetøj på. Dermed har barnet ikke vådt badetøj mod kroppen, mens I venter på at komme i vandet, og I undgår dermed at blive for kolde.

Når I er færdige med svømningen, er det ligeledes vigtigt, at barnet bliver varmet godt op igen, enten ved et varmt bad, under varmelamperne eller i saunaen.


Hygiejneregler

Brusebad er obligatorisk for ALLE, som skal i vandet og skal foregå inden man tager badetøj på. Håret SKAL også vaskes, uanset om man skal have hovedet under vand eller ikke.
Tilmeld dig her
Hvis der er spørgsmål, kan formand
Dorte Andreasen kontaktes på 
mail eller telefon: 
mail@svommeklubbennejst.dk / 40 92 47 15
Tilmeld dig her
Kalender
Besøg vores gruppe
Svømmeklubben Nejst | Halvejen 4 | 9850 Hirtshals | Tlf.: 40924715